Contacte

    Les dades que ens faciliteu amb el vostre missatge seran tractades per l’ASSOCIACIÓ ATENES JURISTES PELS DRETS CIVILS, qui en serà el Responsable del tractament, amb la finalitat d'atendre i donar resposta a la vostra petició i, en cas d’autoritzar-ho expressament, les dades es tractaran amb la finalitat enviar-vos informació de l’Associació, la qual pot tenir, en alguns casos, el caràcter de comunicació comercial. Teniu dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, d’oposar-se i limitar-ne el tractament, així com de revocar, en qualsevol moment, el consentiment que hàgiu pogut atorgar pel seu tractament. Teniu així mateix el dret a interposar una denuncia davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) o altre autoritat de control que considereu competent. Podeu consultar la informació detallada de la nostra política de privacitat i de mecenatge aquí.

    He llegit i accepto la política de privacitat i autoritzo el tractament de les dades per a la citada finalitat de gestió de la comunicació.

    Vull rebre informació de l’activitat i de futures campanyes de finançament de l’Associació Atenes de Juristes pels Drets Civils i, a aquests efectes, autoritzo el tractament de les meves dades.