Que la repressió no quedi impune!

 


 


 


 


 


 


 

Les dades que ens faciliteu al fer el donatiu seran tractades per l’ASSOCIACIÓ ATENES DE JURISTES PELS DRETS CIVILS, qui en serà el Responsable del tractament, amb la finalitat de gestionar la vostra aportació per tal de destinar-la al sosteniment de l’entitat i a la realització de les actuacions pròpies de la seva finalitat associativa i complir les obligacions legals en matèria fiscal i d’informació sobre donatius rebuts a les administracions competents. Així mateix, en cas d’autoritzar-ho expressament, les dades es tractaran amb la finalitat enviar-vos informació de l’Associació. Teniu dret d’accés, rectificació, supressió i portabilitat de les vostres dades, d’oposar-se i limitar-ne el tractament, així com de revocar, en qualsevol moment, el consentiment que hàgiu pogut atorgar pel seu tractament. Teniu així mateix el dret a interposar una denuncia davant l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es) o altre autoritat de control que considereu competent. Podeu consultar la informació detallada de la nostra política de privacitat i de la naturalesa i termes dels donatius rebuts aquí.

He llegit i accepto la política de privacitat i autoritzo el tractament de les dades per a la citada finalitat de gestió de la donació.

Vull rebre informació de l’activitat i de futures campanyes de finançament de l’Associació Atenes de Juristes pels Drets Civils i, a aquests efectes, autoritzo el tractament de les meves dades.